ASP központhoz való csatlakozás

KÖZOP-1.2.1-VEKOP-16-2017-00955 Projekt leírás:
A projekt célja: A hivatal informatikai és IT infrastruktúrájának célorientált fejlesztése, jól menedzselhető, a magas szintű feladatellátást támogató, stabil működésű, alacsony üzemeltetési költségű műszaki infrastruktúra kialakítása. A pályázat ezen kívül lehetőséget biztosít az operációs rendszerek és irodai alkalmazások összefüggésében felmerülő jogtisztasági és homogenizációs problémák kezelésére is.
A pályázat részletes műszaki tartalma:
A projekt keretében 9 db számítógépes munkaállomás és 3 db monitor megvásárlására került sor, valamint 1 db A/3-as, színes multifunkciós nyomtatót is vásároltunk. A kliens oldali kapcsolat biztosításához 12 db kártyaolvasót szereztünk be.
Az egyes tevékenységek és azok elvárt eredményei:
A projekt megvalósítás első szakaszában a műszaki infrastruktúra és az ahhoz kapcsolódó szabályozási környezet kialakítása, korszerűsítése történt meg. Ennek keretében felülvizsgáltuk és aktualizáltuk az információbiztonsági szabályzatunkat és az iratkezelési szabályzatot. Ezen tevékenységek eredményeképpen a rendszer alkalmassá válik az ASP keretrendszerhez és a szakrendszerekhez történő csatlakozásra. A munkaállomások beszerzését és beüzemelését követően külső partnerek bevonásával sor került az adattisztításra, az adatok migrálására, a tesztelési folyamatokra és az élesítésre.

ASP letöltés 1

ASP letöltés 2